Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6309
Название: Обґрунтування ефективності впровадження у виробництво комбінованого способу очищення бульбоплодів та обладнання для його реалізації
Авторы: Терешкін, О. Г.
Круглова, О. А.
Дмитревський, Д. В.
Євсюкова, Н. О.
Ключевые слова: комбінований спосіб очищення бульбоплодів;обладнання для очищення бульбоплодів
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Терешкін О. Г., Круглова О. А., Дмитревський Д. В., Євсюкова Н. О. Обґрунтування ефективності впровадження у виробництво комбінованого способу очищення бульбоплодів та обладнання для його реалізації. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 180-185.
Краткий осмотр (реферат): Проведено розрахунок ефективності комбінованого способу очищення бульбоплодів. Доведено економічну доцільність упровадження у виробництво удосконаленого способу очищення бульбоплодів та обладнання для його реалізації.
The calculation of the combined method of cleaning tubers. Proved the economic feasibility of the production of an improved method for purification of tubers and equipment for its implementation.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6309
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_31.pdf175.65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.