Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6305
Название: Аналітичне дослідження процесу ультразвукового емульгування жировмісної сировини
Авторы: Постнов, Г. М.
Червоний, В. М.
Ключевые слова: емульгування;ультразвукові хвилі;водно-жирові емульсії;жировмісна сировина
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Постнов Г. М., Червоний В. М. Аналітичне дослідження процесу ультразвукового емульгування жировмісної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 175-179.
Краткий осмотр (реферат): Проведено аналіз процесу емульгування за допомогою ультразвукових хвиль. Запропоновано спосіб комплексної обробки сировини та апарат для отримання водно-жирових емульсій за допомогою ультразвуку. Визначено, що чинниками, які впливають на процес, є частота ультразвукових хвиль і тривалість обробки.
The analysis of emulsification with ultrasonic waves. A method for complex processing of raw materials and apparatus for producing water-fat emulsions by ultrasound. Determined that the factors affecting the process are the frequency of ultrasonic waves and treatment time.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6305
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_30.pdf174.57 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.