Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6305
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Постнов, Г. М. | - |
dc.contributor.author | Червоний, В. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-03T18:54:59Z | - |
dc.date.available | 2022-09-03T18:54:59Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Постнов Г. М., Червоний В. М. Аналітичне дослідження процесу ультразвукового емульгування жировмісної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 175-179. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6305 | - |
dc.description.abstract | Проведено аналіз процесу емульгування за допомогою ультразвукових хвиль. Запропоновано спосіб комплексної обробки сировини та апарат для отримання водно-жирових емульсій за допомогою ультразвуку. Визначено, що чинниками, які впливають на процес, є частота ультразвукових хвиль і тривалість обробки. | uk_UA |
dc.description.abstract | The analysis of emulsification with ultrasonic waves. A method for complex processing of raw materials and apparatus for producing water-fat emulsions by ultrasound. Determined that the factors affecting the process are the frequency of ultrasonic waves and treatment time. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | емульгування | uk_UA |
dc.subject | ультразвукові хвилі | uk_UA |
dc.subject | водно-жирові емульсії | uk_UA |
dc.subject | жировмісна сировина | uk_UA |
dc.title | Аналітичне дослідження процесу ультразвукового емульгування жировмісної сировини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_30.pdf | 174.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.