Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6305
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПостнов, Г. М.-
dc.contributor.authorЧервоний, В. М.-
dc.date.accessioned2022-09-03T18:54:59Z-
dc.date.available2022-09-03T18:54:59Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПостнов Г. М., Червоний В. М. Аналітичне дослідження процесу ультразвукового емульгування жировмісної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 175-179.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6305-
dc.description.abstractПроведено аналіз процесу емульгування за допомогою ультразвукових хвиль. Запропоновано спосіб комплексної обробки сировини та апарат для отримання водно-жирових емульсій за допомогою ультразвуку. Визначено, що чинниками, які впливають на процес, є частота ультразвукових хвиль і тривалість обробки.uk_UA
dc.description.abstractThe analysis of emulsification with ultrasonic waves. A method for complex processing of raw materials and apparatus for producing water-fat emulsions by ultrasound. Determined that the factors affecting the process are the frequency of ultrasonic waves and treatment time.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectемульгуванняuk_UA
dc.subjectультразвукові хвиліuk_UA
dc.subjectводно-жирові емульсіїuk_UA
dc.subjectжировмісна сировинаuk_UA
dc.titleАналітичне дослідження процесу ультразвукового емульгування жировмісної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_30.pdf174.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.