Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6295
Назва: Обґрунтування складу рецептурних сумішей на основі ксантану для одержання капсульних продуктів
Автори: Рябець, О. Ю.
Іванов, С. В.
Гринченко, О. О.
Пивоваров, Є. П.
Зайцев, В. В.
Ключові слова: ксантан;капсульні продукти;рецептурні суміші
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Рябець О. Ю., Іванов С. В., Гринченко О. О., Пивоваров Є. П., Зайцев В. В. Обґрунтування складу рецептурних сумішей на основі ксантану для одержання капсульних продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 114-123.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати вивчення емульгуючих та стабілізуючих властивостей ксантану, обґрунтовано склад рецептурних сумішей на основі ксантану для одержання капсульних продуктів із заданими оптичними, структурно-механічними та фізичними характеристиками.
The results of the study of emulsifying and stabilizing properties of ksantan has been studied, composition of mixtures based on ksantan for obtain products with capsular structure with desired optical, structural, mechanical and physical characteristics has been validated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6295
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_20.pdf213.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.