Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6295
Название: Обґрунтування складу рецептурних сумішей на основі ксантану для одержання капсульних продуктів
Авторы: Рябець, О. Ю.
Іванов, С. В.
Гринченко, О. О.
Пивоваров, Є. П.
Зайцев, В. В.
Ключевые слова: ксантан;капсульні продукти;рецептурні суміші
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Рябець О. Ю., Іванов С. В., Гринченко О. О., Пивоваров Є. П., Зайцев В. В. Обґрунтування складу рецептурних сумішей на основі ксантану для одержання капсульних продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 114-123.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати вивчення емульгуючих та стабілізуючих властивостей ксантану, обґрунтовано склад рецептурних сумішей на основі ксантану для одержання капсульних продуктів із заданими оптичними, структурно-механічними та фізичними характеристиками.
The results of the study of emulsifying and stabilizing properties of ksantan has been studied, composition of mixtures based on ksantan for obtain products with capsular structure with desired optical, structural, mechanical and physical characteristics has been validated.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6295
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_20.pdf213.5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.