Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6291
Назва: | Науково-теоретичні аспекти стабілізації гетерогенних систем |
Автори: | Гринченко, О. О. Пивоваров, П. П. Погожих, М. І. Янчева, М. О. Абсалямов, Ю. Г. |
Ключові слова: | напівфабрикати;кулінарна продукція;технологічна стабільность;композиції на основі крохмалю |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Гринченко О. О., Пивоваров П. П., Погожих М. І., Янчева М. О., Абсалямов Ю. Г. Науково-теоретичні аспекти стабілізації гетерогенних систем. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 100-107. |
Короткий огляд (реферат): | Розкрито теоретичну концепцію збільшення термінів технологічної
стабільності кулінарної продукції за рахунок використання напівфабрикатів
функціональних композицій на основі крохмалю і високомолекулярних з’єднань. The theoretical concept of increasing periods of technological stability culinary products through the use of semi-functional compositions based on starch and macromolecular compounds has been solved. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6291 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_18.pdf | 248.4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.