Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6291
Назва: Науково-теоретичні аспекти стабілізації гетерогенних систем
Автори: Гринченко, О. О.
Пивоваров, П. П.
Погожих, М. І.
Янчева, М. О.
Абсалямов, Ю. Г.
Ключові слова: напівфабрикати;кулінарна продукція;технологічна стабільность;композиції на основі крохмалю
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Гринченко О. О., Пивоваров П. П., Погожих М. І., Янчева М. О., Абсалямов Ю. Г. Науково-теоретичні аспекти стабілізації гетерогенних систем. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 100-107.
Короткий огляд (реферат): Розкрито теоретичну концепцію збільшення термінів технологічної стабільності кулінарної продукції за рахунок використання напівфабрикатів функціональних композицій на основі крохмалю і високомолекулярних з’єднань.
The theoretical concept of increasing periods of technological stability culinary products through the use of semi-functional compositions based on starch and macromolecular compounds has been solved.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6291
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_18.pdf248.4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.