Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6291
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГринченко, О. О.-
dc.contributor.authorПивоваров, П. П.-
dc.contributor.authorПогожих, М. І.-
dc.contributor.authorЯнчева, М. О.-
dc.contributor.authorАбсалямов, Ю. Г.-
dc.date.accessioned2022-09-03T12:21:13Z-
dc.date.available2022-09-03T12:21:13Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationГринченко О. О., Пивоваров П. П., Погожих М. І., Янчева М. О., Абсалямов Ю. Г. Науково-теоретичні аспекти стабілізації гетерогенних систем. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 100-107.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6291-
dc.description.abstractРозкрито теоретичну концепцію збільшення термінів технологічної стабільності кулінарної продукції за рахунок використання напівфабрикатів функціональних композицій на основі крохмалю і високомолекулярних з’єднань.uk_UA
dc.description.abstractThe theoretical concept of increasing periods of technological stability culinary products through the use of semi-functional compositions based on starch and macromolecular compounds has been solved.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.subjectкулінарна продукціяuk_UA
dc.subjectтехнологічна стабільностьuk_UA
dc.subjectкомпозиції на основі крохмалюuk_UA
dc.titleНауково-теоретичні аспекти стабілізації гетерогенних системuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_18.pdf248.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.