Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6291
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гринченко, О. О. | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, П. П. | - |
dc.contributor.author | Погожих, М. І. | - |
dc.contributor.author | Янчева, М. О. | - |
dc.contributor.author | Абсалямов, Ю. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-03T12:21:13Z | - |
dc.date.available | 2022-09-03T12:21:13Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Гринченко О. О., Пивоваров П. П., Погожих М. І., Янчева М. О., Абсалямов Ю. Г. Науково-теоретичні аспекти стабілізації гетерогенних систем. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 100-107. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6291 | - |
dc.description.abstract | Розкрито теоретичну концепцію збільшення термінів технологічної стабільності кулінарної продукції за рахунок використання напівфабрикатів функціональних композицій на основі крохмалю і високомолекулярних з’єднань. | uk_UA |
dc.description.abstract | The theoretical concept of increasing periods of technological stability culinary products through the use of semi-functional compositions based on starch and macromolecular compounds has been solved. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | кулінарна продукція | uk_UA |
dc.subject | технологічна стабільность | uk_UA |
dc.subject | композиції на основі крохмалю | uk_UA |
dc.title | Науково-теоретичні аспекти стабілізації гетерогенних систем | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_18.pdf | 248.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.