Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6277
Назва: | Технологія приготування напівфабрикату оздоровчого призначення з культивованих грибів |
Автори: | Крайнюк, Л. М. Пасічник, К. О. |
Ключові слова: | напівфабрикати з культивованих грибів;теплова обробка;напівфабрикати високого ступеня готовності |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Крайнюк Л. М., Пасічник К. О. Технологія приготування напівфабрикату оздоровчого призначення з культивованих грибів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 44-49. |
Короткий огляд (реферат): | Розроблено технологію приготування напівфабрикату з культивованих
грибів, яка полягає в попередній підготовці грибів до теплової обробки та
безпосередньо тепловій обробці. Проаналізовано властивості культивованих
грибів та визначено основні технологічні етапи переробки сировини в
напівфабрикат високого ступеня готовності. The technology of semi-finished products of cultivated mushrooms, which is based on the preliminary preparation of mushrooms for cooking and heat-treated directly. The properties of cultivated mushrooms analyzed, and the main technological stages of processing raw materials into semi-finished high degree of readiness characterized. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6277 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_9.pdf | 185.38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.