Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6277
Назва: Технологія приготування напівфабрикату оздоровчого призначення з культивованих грибів
Автори: Крайнюк, Л. М.
Пасічник, К. О.
Ключові слова: напівфабрикати з культивованих грибів;теплова обробка;напівфабрикати високого ступеня готовності
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Крайнюк Л. М., Пасічник К. О. Технологія приготування напівфабрикату оздоровчого призначення з культивованих грибів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 44-49.
Короткий огляд (реферат): Розроблено технологію приготування напівфабрикату з культивованих грибів, яка полягає в попередній підготовці грибів до теплової обробки та безпосередньо тепловій обробці. Проаналізовано властивості культивованих грибів та визначено основні технологічні етапи переробки сировини в напівфабрикат високого ступеня готовності.
The technology of semi-finished products of cultivated mushrooms, which is based on the preliminary preparation of mushrooms for cooking and heat-treated directly. The properties of cultivated mushrooms analyzed, and the main technological stages of processing raw materials into semi-finished high degree of readiness characterized.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6277
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_9.pdf185.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.