Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6277
Название: | Технологія приготування напівфабрикату оздоровчого призначення з культивованих грибів |
Авторы: | Крайнюк, Л. М. Пасічник, К. О. |
Ключевые слова: | напівфабрикати з культивованих грибів;теплова обробка;напівфабрикати високого ступеня готовності |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Крайнюк Л. М., Пасічник К. О. Технологія приготування напівфабрикату оздоровчого призначення з культивованих грибів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 44-49. |
Краткий осмотр (реферат): | Розроблено технологію приготування напівфабрикату з культивованих
грибів, яка полягає в попередній підготовці грибів до теплової обробки та
безпосередньо тепловій обробці. Проаналізовано властивості культивованих
грибів та визначено основні технологічні етапи переробки сировини в
напівфабрикат високого ступеня готовності. The technology of semi-finished products of cultivated mushrooms, which is based on the preliminary preparation of mushrooms for cooking and heat-treated directly. The properties of cultivated mushrooms analyzed, and the main technological stages of processing raw materials into semi-finished high degree of readiness characterized. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6277 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (12) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_9.pdf | 185.38 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.