Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6271
Название: Дослідження граничного напруження зсуву напівфабрикату сирного кисломолочного з використанням ядра соняшникового насіння
Авторы: Перцевой, Ф. В.
Бідюк, Д. О.
Ключевые слова: ядро соняшникового насіння;сир кисломолочний;граничне напруження зсуву (ГНЗ);білково-жирова емульсія (БЖЕ)
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Перцевой Ф. В., Бідюк Д. О. Дослідження граничного напруження зсуву напівфабрикату сирного кисломолочного з використанням ядра соняшникового насіння. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 30-37.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено граничне напруження зсуву (ГНЗ) сиру кисломолочного як аналогу та напівфабрикату сирного кисломолочного (НСК) з використанням білково-жирової емульсії (БЖЕ) на основі ядра соняшникового насіння.
A study of emulsifying capacity and stability of protein-fat emulsion on the basis of sunflower seed kernels, depending on the acidity. The influence of the concentration of oil phase on the emulsifying properties of protein-fat emulsion.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6271
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_7.pdf197.79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.