Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6271
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Д. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-03T09:09:32Z | - |
dc.date.available | 2022-09-03T09:09:32Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Перцевой Ф. В., Бідюк Д. О. Дослідження граничного напруження зсуву напівфабрикату сирного кисломолочного з використанням ядра соняшникового насіння. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 30-37. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6271 | - |
dc.description.abstract | Досліджено граничне напруження зсуву (ГНЗ) сиру кисломолочного як аналогу та напівфабрикату сирного кисломолочного (НСК) з використанням білково-жирової емульсії (БЖЕ) на основі ядра соняшникового насіння. | uk_UA |
dc.description.abstract | A study of emulsifying capacity and stability of protein-fat emulsion on the basis of sunflower seed kernels, depending on the acidity. The influence of the concentration of oil phase on the emulsifying properties of protein-fat emulsion. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | ядро соняшникового насіння | uk_UA |
dc.subject | сир кисломолочний | uk_UA |
dc.subject | граничне напруження зсуву (ГНЗ) | uk_UA |
dc.subject | білково-жирова емульсія (БЖЕ) | uk_UA |
dc.title | Дослідження граничного напруження зсуву напівфабрикату сирного кисломолочного з використанням ядра соняшникового насіння | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_7.pdf | 197.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.