Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6271
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorБідюк, Д. О.-
dc.date.accessioned2022-09-03T09:09:32Z-
dc.date.available2022-09-03T09:09:32Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПерцевой Ф. В., Бідюк Д. О. Дослідження граничного напруження зсуву напівфабрикату сирного кисломолочного з використанням ядра соняшникового насіння. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 30-37.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6271-
dc.description.abstractДосліджено граничне напруження зсуву (ГНЗ) сиру кисломолочного як аналогу та напівфабрикату сирного кисломолочного (НСК) з використанням білково-жирової емульсії (БЖЕ) на основі ядра соняшникового насіння.uk_UA
dc.description.abstractA study of emulsifying capacity and stability of protein-fat emulsion on the basis of sunflower seed kernels, depending on the acidity. The influence of the concentration of oil phase on the emulsifying properties of protein-fat emulsion.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectядро соняшникового насінняuk_UA
dc.subjectсир кисломолочнийuk_UA
dc.subjectграничне напруження зсуву (ГНЗ)uk_UA
dc.subjectбілково-жирова емульсія (БЖЕ)uk_UA
dc.titleДослідження граничного напруження зсуву напівфабрикату сирного кисломолочного з використанням ядра соняшникового насінняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_7.pdf197.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.