Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6268
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМостова, Л. М.-
dc.contributor.authorГринченко, О. О.-
dc.contributor.authorПивоваров, П. П.-
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorЗайцев, А. В.-
dc.date.accessioned2022-09-03T08:35:56Z-
dc.date.available2022-09-03T08:35:56Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationМостова Л. М., Гринченко О. О., Пивоваров П. П., Михайлов В. М., Зайцев А. В. Наукове обґрунтування технології стабілізаційних систем на основі крохмалю та продуктів його модифікації для десертної продукції емульсійного типу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 24-30.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6268-
dc.description.abstractДосліджено вплив продуктів термокислотного гідролізу крохмалю на властивості крохмальних клейстерів і їх стабільність під час зберігання. Показано, що структурно-механічні властивості стабілізаційних систем «крохмальний клейстер – декстрини» можна регулювати в значних діапазонах зміною співвідношення їх складових. Обґрунтовано принципову технологічну схему одержання стабілізаційних систем на основі крохмалю та продуктів його модифікації (декстринів).uk_UA
dc.description.abstractThe impact of the products of thermoacid hydrolysis of starch on the properties of starch paste and their stability at storage has been studied. It has been proved that the structural-mechanical properties of stabilizing systems “starch flour paste dextrins” can be adjusted to a considerable extent by modifying the proportions of ingredients. The basic technological scheme of obtaining stabilizing systems based on starch and products of its modification (dextrins) has been validated.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсистема «крохмальний клейстер – декстрини»uk_UA
dc.subjectкрохмальні клейстериuk_UA
dc.subjectдекстриниuk_UA
dc.subjectдесертна продукція емульсійного типуuk_UA
dc.titleНаукове обґрунтування технології стабілізаційних систем на основі крохмалю та продуктів його модифікації для десертної продукції емульсійного типуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_6.pdf262.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.