Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6268
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мостова, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Гринченко, О. О. | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, П. П. | - |
dc.contributor.author | Михайлов, В. М. | - |
dc.contributor.author | Зайцев, А. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-03T08:35:56Z | - |
dc.date.available | 2022-09-03T08:35:56Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Мостова Л. М., Гринченко О. О., Пивоваров П. П., Михайлов В. М., Зайцев А. В. Наукове обґрунтування технології стабілізаційних систем на основі крохмалю та продуктів його модифікації для десертної продукції емульсійного типу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 24-30. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6268 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив продуктів термокислотного гідролізу крохмалю на властивості крохмальних клейстерів і їх стабільність під час зберігання. Показано, що структурно-механічні властивості стабілізаційних систем «крохмальний клейстер – декстрини» можна регулювати в значних діапазонах зміною співвідношення їх складових. Обґрунтовано принципову технологічну схему одержання стабілізаційних систем на основі крохмалю та продуктів його модифікації (декстринів). | uk_UA |
dc.description.abstract | The impact of the products of thermoacid hydrolysis of starch on the properties of starch paste and their stability at storage has been studied. It has been proved that the structural-mechanical properties of stabilizing systems “starch flour paste dextrins” can be adjusted to a considerable extent by modifying the proportions of ingredients. The basic technological scheme of obtaining stabilizing systems based on starch and products of its modification (dextrins) has been validated. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | система «крохмальний клейстер – декстрини» | uk_UA |
dc.subject | крохмальні клейстери | uk_UA |
dc.subject | декстрини | uk_UA |
dc.subject | десертна продукція емульсійного типу | uk_UA |
dc.title | Наукове обґрунтування технології стабілізаційних систем на основі крохмалю та продуктів його модифікації для десертної продукції емульсійного типу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_6.pdf | 262.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.