Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6258
Назва: | Вивчення механізму внутрішнього структурування для створення нових гранульованих продуктів |
Автори: | Пивоваров, П. П. Пивоваров, Є. П. Ключко, В. О. |
Ключові слова: | гранульовані продукти;механізм внутрішнього структурування;система «натрій альгінат – кальцій фосфат – кальцій-лактат – лимонна кислота» |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Пивоваров П. П., Пивоваров Є. П., Ключко В. О. Вивчення механізму внутрішнього структурування для створення нових гранульованих продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 3-11. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто механізм структурування системи «натрій альгінат –
кальцій фосфат – кальцій-лактат – лимонна кислота», описано механізм
структуроутворення та оптимальні співвідношення компонентів системи. The mechanism of structuring of the system of sodium alginate – calcium phosphates – calcium lactate – lemon acid were сonsidered, and the mechanism of gelation and optimum correlations of components of the system was described. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6258 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_3.pdf | 191.2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.