Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6258
Назва: Вивчення механізму внутрішнього структурування для створення нових гранульованих продуктів
Автори: Пивоваров, П. П.
Пивоваров, Є. П.
Ключко, В. О.
Ключові слова: гранульовані продукти;механізм внутрішнього структурування;система «натрій альгінат – кальцій фосфат – кальцій-лактат – лимонна кислота»
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Пивоваров П. П., Пивоваров Є. П., Ключко В. О. Вивчення механізму внутрішнього структурування для створення нових гранульованих продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 3-11.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто механізм структурування системи «натрій альгінат – кальцій фосфат – кальцій-лактат – лимонна кислота», описано механізм структуроутворення та оптимальні співвідношення компонентів системи.
The mechanism of structuring of the system of sodium alginate – calcium phosphates – calcium lactate – lemon acid were сonsidered, and the mechanism of gelation and optimum correlations of components of the system was described.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6258
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_3.pdf191.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.