Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6258
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пивоваров, П. П. | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, Є. П. | - |
dc.contributor.author | Ключко, В. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-02T18:46:14Z | - |
dc.date.available | 2022-09-02T18:46:14Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Пивоваров П. П., Пивоваров Є. П., Ключко В. О. Вивчення механізму внутрішнього структурування для створення нових гранульованих продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 3-11. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6258 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто механізм структурування системи «натрій альгінат – кальцій фосфат – кальцій-лактат – лимонна кислота», описано механізм структуроутворення та оптимальні співвідношення компонентів системи. | uk_UA |
dc.description.abstract | The mechanism of structuring of the system of sodium alginate – calcium phosphates – calcium lactate – lemon acid were сonsidered, and the mechanism of gelation and optimum correlations of components of the system was described. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | гранульовані продукти | uk_UA |
dc.subject | механізм внутрішнього структурування | uk_UA |
dc.subject | система «натрій альгінат – кальцій фосфат – кальцій-лактат – лимонна кислота» | uk_UA |
dc.title | Вивчення механізму внутрішнього структурування для створення нових гранульованих продуктів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_3.pdf | 191.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.