Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6258
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПивоваров, П. П.-
dc.contributor.authorПивоваров, Є. П.-
dc.contributor.authorКлючко, В. О.-
dc.date.accessioned2022-09-02T18:46:14Z-
dc.date.available2022-09-02T18:46:14Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПивоваров П. П., Пивоваров Є. П., Ключко В. О. Вивчення механізму внутрішнього структурування для створення нових гранульованих продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 3-11.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6258-
dc.description.abstractРозглянуто механізм структурування системи «натрій альгінат – кальцій фосфат – кальцій-лактат – лимонна кислота», описано механізм структуроутворення та оптимальні співвідношення компонентів системи.uk_UA
dc.description.abstractThe mechanism of structuring of the system of sodium alginate – calcium phosphates – calcium lactate – lemon acid were сonsidered, and the mechanism of gelation and optimum correlations of components of the system was described.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectгранульовані продуктиuk_UA
dc.subjectмеханізм внутрішнього структуруванняuk_UA
dc.subjectсистема «натрій альгінат – кальцій фосфат – кальцій-лактат – лимонна кислота»uk_UA
dc.titleВивчення механізму внутрішнього структурування для створення нових гранульованих продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_3.pdf191.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.