Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62218
Название: Удосконалення процесу виробництва плодово-ягідних паст
Авторы: Черкасов, В. Ю.
Романенко, А. С.
Научный руководитель: Черевко, О. І.
Загорулько, О. Є.
Громов, О. Є.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Черкасов В. Ю., Романенко А. С. Удосконалення процесу виробництва плодово-ягідних паст. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер.: О. І. Черевко, О. Є. Загорулько, О. Є. Громов. Харків: ДБТУ, 2024. С. 163
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62218
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_164-165.pdf111.63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.