Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62218
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.advisorЗагорулько, О. Є.-
dc.contributor.advisorГромов, О. Є.-
dc.contributor.authorЧеркасов, В. Ю.-
dc.contributor.authorРоманенко, А. С.-
dc.date.accessioned2025-01-30T14:16:27Z-
dc.date.available2025-01-30T14:16:27Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЧеркасов В. Ю., Романенко А. С. Удосконалення процесу виробництва плодово-ягідних паст. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер.: О. І. Черевко, О. Є. Загорулько, О. Є. Громов. Харків: ДБТУ, 2024. С. 163uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62218-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleУдосконалення процесу виробництва плодово-ягідних пастuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_164-165.pdf111.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.