Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62208
Назва: Організація харчування здобувачів загальної середньої освіти з особливими дієтичними потребами
Автори: Марченко-Кривобабка, А. В.
Науковий керівник : Галясний, І. В.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Марченко-Кривобабка А. В. Організація харчування здобувачів загальної середньої освіти з особливими дієтичними потребами. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. І. В. Галясний. Харків: ДБТУ, 2024. С. 152
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62208
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_153-153.pdf107.05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.