Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62204
Название: Аспекти сталого підходу до харчування як важлива складова збереження екосистеми
Авторы: Кукуруза, А. В.
Научный руководитель: Філіппова, О. Ю.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Кукуруза А. В. Аспекти сталого підходу до харчування як важлива складова збереження екосистеми. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. О. Ю. Філіппова. Харків: ДБТУ, 2024. С. 147
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62204
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_148-148.pdf107.09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.