Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6219
Title: Леткі компоненти коньячних виробів
Authors: Селютіна, Г. А.
Овчиннікова, І. Ф.
Щербакова, Т. В.
Keywords: домішки у коньяках;споживчий ринок;термін витримки;якісний та кількісний склад
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Селютіна Г. А., Овчиннікова І. Ф., Щербакова Т. В. Леткі компоненти коньячних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 384-389.
Abstract: Досліджено якісний та кількісний склад головних та хвостових домішок у коньяках різного терміну витримки вітчизняного та імпортного виробництва, що реалізуються на споживчому ринку м. Харкова.
Quality and quantitative composition of head and tail admixtures is investigational in the cognacs of different term of self-control of home and imported production, realized at the user market Kharkiv.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6219
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_63.pdf210.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.