Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6219
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСелютіна, Г. А.-
dc.contributor.authorОвчиннікова, І. Ф.-
dc.contributor.authorЩербакова, Т. В.-
dc.date.accessioned2022-09-01T18:14:23Z-
dc.date.available2022-09-01T18:14:23Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationСелютіна Г. А., Овчиннікова І. Ф., Щербакова Т. В. Леткі компоненти коньячних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 384-389.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6219-
dc.description.abstractДосліджено якісний та кількісний склад головних та хвостових домішок у коньяках різного терміну витримки вітчизняного та імпортного виробництва, що реалізуються на споживчому ринку м. Харкова.uk_UA
dc.description.abstractQuality and quantitative composition of head and tail admixtures is investigational in the cognacs of different term of self-control of home and imported production, realized at the user market Kharkiv.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectдомішки у коньякахuk_UA
dc.subjectспоживчий ринокuk_UA
dc.subjectтермін витримкиuk_UA
dc.subjectякісний та кількісний складuk_UA
dc.titleЛеткі компоненти коньячних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_63.pdf210.85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.