Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6219
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Селютіна, Г. А. | - |
dc.contributor.author | Овчиннікова, І. Ф. | - |
dc.contributor.author | Щербакова, Т. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-01T18:14:23Z | - |
dc.date.available | 2022-09-01T18:14:23Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Селютіна Г. А., Овчиннікова І. Ф., Щербакова Т. В. Леткі компоненти коньячних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 384-389. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6219 | - |
dc.description.abstract | Досліджено якісний та кількісний склад головних та хвостових домішок у коньяках різного терміну витримки вітчизняного та імпортного виробництва, що реалізуються на споживчому ринку м. Харкова. | uk_UA |
dc.description.abstract | Quality and quantitative composition of head and tail admixtures is investigational in the cognacs of different term of self-control of home and imported production, realized at the user market Kharkiv. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | домішки у коньяках | uk_UA |
dc.subject | споживчий ринок | uk_UA |
dc.subject | термін витримки | uk_UA |
dc.subject | якісний та кількісний склад | uk_UA |
dc.title | Леткі компоненти коньячних виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (13) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_63.pdf | 210.85 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.