Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62198
Название: Забезпечення якості послуг та безпечності в ресторанній індустрії – ключові підходи
Авторы: Грозь, Ю. І.
Пащенко, А. О.
Научный руководитель: Соколовська, О. О.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Грозь Ю. І., Пащенко А. О. Забезпечення якості послуг та безпечності в ресторанній індустрії – ключові підходи. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. О. О. Соколовська. Харків: ДБТУ, 2024. С. 141
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62198
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_142-142.pdf106.84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.