Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62198
Title: Забезпечення якості послуг та безпечності в ресторанній індустрії – ключові підходи
Authors: Грозь, Ю. І.
Пащенко, А. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Соколовська, О. О.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Грозь Ю. І., Пащенко А. О. Забезпечення якості послуг та безпечності в ресторанній індустрії – ключові підходи. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. О. О. Соколовська. Харків: ДБТУ, 2024. С. 141
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62198
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_142-142.pdf106.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.