Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62196
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.advisorГаззаві-Рогозіна, Л. В.-
dc.contributor.advisorСтепаненко, С. В.-
dc.contributor.authorБакоцький, Е. Р.-
dc.date.accessioned2025-01-30T13:35:56Z-
dc.date.available2025-01-30T13:35:56Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБакоцький Е. Р. Органолептична оцінка якості напівфабрикатів із риби, обробленої флавоноїдом кверцетином після термічної обробки. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер.: В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна, С. В. Степаненко. Харків: ДБТУ, 2024. С. 139uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62196-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleОрганолептична оцінка якості напівфабрикатів із риби, обробленої флавоноїдом кверцетином після термічної обробкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_140-140.pdf111.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.