Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62192
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПешук, Л. В.-
dc.contributor.authorСоколов, О. Д.-
dc.contributor.authorСоколова, Г. П.-
dc.date.accessioned2025-01-30T13:29:44Z-
dc.date.available2025-01-30T13:29:44Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСоколов О. Д., Соколова Г. П. Розробка технології та оцінка якості напівфабрикатів оздоровчого призначення з мʼяса нутрії. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. Л. В. Пешук. Харків: ДБТУ, 2024. С. 133-134uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62192-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleРозробка технології та оцінка якості напівфабрикатів оздоровчого призначення з мʼяса нутріїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_134-135.pdf110.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.