Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6205
Назва: | Дослідження змін якості та біохімічного складу тушок гусей залежно від умов вирощування, утримування, способу і мети відгодівлі |
Автори: | Шеломієнко, Н. В. Павленко, Л. О. |
Ключові слова: | біохімічний склад м’яса гусей (тушок);умови вирощування;показники вгодованості;максимальний економічний ефект |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Шеломієнко Н. В., Павленко Л. О. Дослідження змін якості та біохімічного складу тушок гусей залежно від умов вирощування, утримування, способу і мети відгодівлі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 364-372. |
Короткий огляд (реферат): | Науково-дослідна робота проводилась у напрямку визначення змін біохімічного складу м’яса гусей (тушок) залежно від умов вирощування, утримування, способу і мети відгодівлі. Були встановлені показники вгодованості та фізико-хімічні показники якості готової продукції. Результати дослідження
обґрунтовують найбільш раціональний спосіб вирощування гусей, за якого якісні показники кінцевої продукції набувають максимального економічного ефекту. Research work was conducted in the direction of determination of changes of biochemical composition of meat of geese (carcasses) depending on the terms of growing, maintenance, method and aim of fattening. There were the set indexes of fattened and physical and chemical indexes of quality of the prepared products. Research results ground the most rational method of growing of geese for which the high-quality indexes of eventual products acquire a maximal cost-justifiable value. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6205 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (13) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_60.pdf | 187.26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.