Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6205
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШеломієнко, Н. В.-
dc.contributor.authorПавленко, Л. О.-
dc.date.accessioned2022-09-01T08:42:22Z-
dc.date.available2022-09-01T08:42:22Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationШеломієнко Н. В., Павленко Л. О. Дослідження змін якості та біохімічного складу тушок гусей залежно від умов вирощування, утримування, способу і мети відгодівлі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 364-372.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6205-
dc.description.abstractНауково-дослідна робота проводилась у напрямку визначення змін біохімічного складу м’яса гусей (тушок) залежно від умов вирощування, утримування, способу і мети відгодівлі. Були встановлені показники вгодованості та фізико-хімічні показники якості готової продукції. Результати дослідження обґрунтовують найбільш раціональний спосіб вирощування гусей, за якого якісні показники кінцевої продукції набувають максимального економічного ефекту.uk_UA
dc.description.abstractResearch work was conducted in the direction of determination of changes of biochemical composition of meat of geese (carcasses) depending on the terms of growing, maintenance, method and aim of fattening. There were the set indexes of fattened and physical and chemical indexes of quality of the prepared products. Research results ground the most rational method of growing of geese for which the high-quality indexes of eventual products acquire a maximal cost-justifiable value.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectбіохімічний склад м’яса гусей (тушок)uk_UA
dc.subjectумови вирощуванняuk_UA
dc.subjectпоказники вгодованостіuk_UA
dc.subjectмаксимальний економічний ефектuk_UA
dc.titleДослідження змін якості та біохімічного складу тушок гусей залежно від умов вирощування, утримування, способу і мети відгодівліuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_60.pdf187.26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.