Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6204
Название: | Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок |
Авторы: | Капліна, Т. В. Миронов, Д. А. Уланова, О. О. |
Ключевые слова: | водяні екстракти ягід;апарат ВА-100;екстрагування;вихровий шар феромагнітних частинок |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Капліна Т. В., Миронов Д. А., Уланова О. О. Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 360-364. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто питання застосування технологічної операції подрібнення
ягід шипшини, обліпихи і калини в робочій камері апарата ВА-100 перед екстрагуванням. Установлено вплив дії вихрового шару феромагнітних частинок
на зміну фізико-хімічних показників отриманих екстрактів. In the article the question of the use of technological operation of grinding down of berries of wild rose, sea-buckthorns and viburnums, is considered in the working chamber of VA-100 before extracting. Operating of vortical layer of ferromagnetic particles is certain on the change of physics and chemical indexes of the got extracts. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6204 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (13) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_59.pdf | 187.01 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.