Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6204
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКапліна, Т. В.-
dc.contributor.authorМиронов, Д. А.-
dc.contributor.authorУланова, О. О.-
dc.date.accessioned2022-09-01T08:03:36Z-
dc.date.available2022-09-01T08:03:36Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКапліна Т. В., Миронов Д. А., Уланова О. О. Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 360-364.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6204-
dc.description.abstractРозглянуто питання застосування технологічної операції подрібнення ягід шипшини, обліпихи і калини в робочій камері апарата ВА-100 перед екстрагуванням. Установлено вплив дії вихрового шару феромагнітних частинок на зміну фізико-хімічних показників отриманих екстрактів.uk_UA
dc.description.abstractIn the article the question of the use of technological operation of grinding down of berries of wild rose, sea-buckthorns and viburnums, is considered in the working chamber of VA-100 before extracting. Operating of vortical layer of ferromagnetic particles is certain on the change of physics and chemical indexes of the got extracts.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectводяні екстракти ягідuk_UA
dc.subjectапарат ВА-100uk_UA
dc.subjectекстрагуванняuk_UA
dc.subjectвихровий шар феромагнітних частинокuk_UA
dc.titleДослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_59.pdf187.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.