Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6202
Название: Особливості мікроструктури бринзи, виготовленої з молока різних видів тварин
Авторы: Галух, Б. І.
Дроник, Г. В.
Ключевые слова: виробництво бринзи;мікроструктура сиру;розсільні сири;молоко різних видів тварин
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Галух Б. І. , Дроник Г. В. Особливості мікроструктури бринзи, виготовленої з молока різних видів тварин. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 349-354.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено особливості мікроструктури розсільного сиру – бринзи, виготовленої з молока корів, овець, кіз і його сумішей в умовах передгірського і гірського регіону Західної України. Розглянуто застосування нової технології виробництва бринзи та її вплив на процес формування мікроструктури сиру.
There was investigated microstructure of white brine cheese Brynza from both cows, sheep, goats milk and their mixture under conditions of Carpathian re gion of Western Ukraine. A new technology of white brine cheese production and its affect on microstructure at white brine cheese production and ripening has been proposed.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6202
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_57.pdf208.05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.