Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6202
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГалух, Б. І.-
dc.contributor.authorДроник, Г. В.-
dc.date.accessioned2022-09-01T04:48:50Z-
dc.date.available2022-09-01T04:48:50Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationГалух Б. І. , Дроник Г. В. Особливості мікроструктури бринзи, виготовленої з молока різних видів тварин. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 349-354.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6202-
dc.description.abstractДосліджено особливості мікроструктури розсільного сиру – бринзи, виготовленої з молока корів, овець, кіз і його сумішей в умовах передгірського і гірського регіону Західної України. Розглянуто застосування нової технології виробництва бринзи та її вплив на процес формування мікроструктури сиру.uk_UA
dc.description.abstractThere was investigated microstructure of white brine cheese Brynza from both cows, sheep, goats milk and their mixture under conditions of Carpathian re gion of Western Ukraine. A new technology of white brine cheese production and its affect on microstructure at white brine cheese production and ripening has been proposed.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectвиробництво бринзиuk_UA
dc.subjectмікроструктура сируuk_UA
dc.subjectрозсільні сириuk_UA
dc.subjectмолоко різних видів тваринuk_UA
dc.titleОсобливості мікроструктури бринзи, виготовленої з молока різних видів тваринuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_57.pdf208.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.