Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6202
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Галух, Б. І. | - |
dc.contributor.author | Дроник, Г. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-01T04:48:50Z | - |
dc.date.available | 2022-09-01T04:48:50Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Галух Б. І. , Дроник Г. В. Особливості мікроструктури бринзи, виготовленої з молока різних видів тварин. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 349-354. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6202 | - |
dc.description.abstract | Досліджено особливості мікроструктури розсільного сиру – бринзи, виготовленої з молока корів, овець, кіз і його сумішей в умовах передгірського і гірського регіону Західної України. Розглянуто застосування нової технології виробництва бринзи та її вплив на процес формування мікроструктури сиру. | uk_UA |
dc.description.abstract | There was investigated microstructure of white brine cheese Brynza from both cows, sheep, goats milk and their mixture under conditions of Carpathian re gion of Western Ukraine. A new technology of white brine cheese production and its affect on microstructure at white brine cheese production and ripening has been proposed. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | виробництво бринзи | uk_UA |
dc.subject | мікроструктура сиру | uk_UA |
dc.subject | розсільні сири | uk_UA |
dc.subject | молоко різних видів тварин | uk_UA |
dc.title | Особливості мікроструктури бринзи, виготовленої з молока різних видів тварин | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_57.pdf | 208.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.