Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6201
Назва: Вплив процесу заморожування на біологічну цінність ягід чорниці в процесі зберігання
Автори: Хомич, Г. П.
Капрельянц, Л. В.
Земелєв, С. А.
Ключові слова: заморожування ягід чорниці;чорниця;вітамін С;флавоноїди;зберігання ягід чорниці;повільне та швидке заморожування
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Хомич Г. П., Капрельянц Л. В., Земелєв С. А. Вплив процесу заморожування на біологічну цінність ягід чорниці в процесі зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 342-348.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання впливу повільного та швидкого способів заморожування на якісні показники ягід чорниці. Досліджено зміну вмісту вітаміну С та флавоноїдів під час заморожування та зберігання ягід чорниці протягом шести місяців.
The problem of influence the technology of slow and fast ways of freezing on indicators of quality of berries of a bilberry. The change of maintenance of vitamin C and flavonoidiv is considered at freezing and storage of a bilberry during of six months.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6201
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_1_56.pdf216.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.