Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6201
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хомич, Г. П. | - |
dc.contributor.author | Капрельянц, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Земелєв, С. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-01T04:41:58Z | - |
dc.date.available | 2022-09-01T04:41:58Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Хомич Г. П., Капрельянц Л. В., Земелєв С. А. Вплив процесу заморожування на біологічну цінність ягід чорниці в процесі зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 342-348. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6201 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання впливу повільного та швидкого способів заморожування на якісні показники ягід чорниці. Досліджено зміну вмісту вітаміну С та флавоноїдів під час заморожування та зберігання ягід чорниці протягом шести місяців. | uk_UA |
dc.description.abstract | The problem of influence the technology of slow and fast ways of freezing on indicators of quality of berries of a bilberry. The change of maintenance of vitamin C and flavonoidiv is considered at freezing and storage of a bilberry during of six months. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | заморожування ягід чорниці | uk_UA |
dc.subject | чорниця | uk_UA |
dc.subject | вітамін С | uk_UA |
dc.subject | флавоноїди | uk_UA |
dc.subject | зберігання ягід чорниці | uk_UA |
dc.subject | повільне та швидке заморожування | uk_UA |
dc.title | Вплив процесу заморожування на біологічну цінність ягід чорниці в процесі зберігання | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_56.pdf | 216.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.