Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6201
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХомич, Г. П.-
dc.contributor.authorКапрельянц, Л. В.-
dc.contributor.authorЗемелєв, С. А.-
dc.date.accessioned2022-09-01T04:41:58Z-
dc.date.available2022-09-01T04:41:58Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationХомич Г. П., Капрельянц Л. В., Земелєв С. А. Вплив процесу заморожування на біологічну цінність ягід чорниці в процесі зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 342-348.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6201-
dc.description.abstractРозглянуто питання впливу повільного та швидкого способів заморожування на якісні показники ягід чорниці. Досліджено зміну вмісту вітаміну С та флавоноїдів під час заморожування та зберігання ягід чорниці протягом шести місяців.uk_UA
dc.description.abstractThe problem of influence the technology of slow and fast ways of freezing on indicators of quality of berries of a bilberry. The change of maintenance of vitamin C and flavonoidiv is considered at freezing and storage of a bilberry during of six months.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectзаморожування ягід чорниціuk_UA
dc.subjectчорницяuk_UA
dc.subjectвітамін Сuk_UA
dc.subjectфлавоноїдиuk_UA
dc.subjectзберігання ягід чорниціuk_UA
dc.subjectповільне та швидке заморожуванняuk_UA
dc.titleВплив процесу заморожування на біологічну цінність ягід чорниці в процесі зберіганняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_56.pdf216.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.