Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61909
Назва: Штучні підсолоджувачі: досвід і перспективи використання в харчових технологіях
Автори: Мануєнков, Д. О.
Науковий керівник : Євлаш, В. В.
Аксьонова, О. Ф.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Мануєнков Д. О. Штучні підсолоджувачі: досвід і перспективи використання в харчових технологіях. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер.: В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова. Харків: ДБТУ, 2024. С. 122
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61909
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_123-123.pdf107.41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.