Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61909
Название: Штучні підсолоджувачі: досвід і перспективи використання в харчових технологіях
Авторы: Мануєнков, Д. О.
Научный руководитель: Євлаш, В. В.
Аксьонова, О. Ф.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Мануєнков Д. О. Штучні підсолоджувачі: досвід і перспективи використання в харчових технологіях. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер.: В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова. Харків: ДБТУ, 2024. С. 122
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61909
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_123-123.pdf107.41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.