Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61903
Назва: Особливості використання багатокомпонентних розсолів у технології делікатесної продукції за принципом «clean label»
Автори: Жилін, І. І.
Науковий керівник : Гринченко, Н. Г.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Жилін І. І. Особливості використання багатокомпонентних розсолів у технології делікатесної продукції за принципом «clean label». Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. Н. Г. Гринченко. Харків: ДБТУ, 2024. С. 116
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61903
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_117-117.pdf107.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.