Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61903
Title: Особливості використання багатокомпонентних розсолів у технології делікатесної продукції за принципом «clean label»
Authors: Жилін, І. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Гринченко, Н. Г.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Жилін І. І. Особливості використання багатокомпонентних розсолів у технології делікатесної продукції за принципом «clean label». Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. Н. Г. Гринченко. Харків: ДБТУ, 2024. С. 116
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61903
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_117-117.pdf107.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.