Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61898
Назва: Особливості формування якості хліба з додаванням пластівців із пророщеного зерна пшениці
Автори: Білаш, Б. Г.
Тарасова, В. О.
Науковий керівник : Олійник, С. Г.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Білаш Б. Г., Тарасова В. О. Особливості формування якості хліба з додаванням пластівців із пророщеного зерна пшениці. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. С. Г. Олійник. Харків: ДБТУ, 2024. С. 110
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61898
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_111-111.pdf107.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.