Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61898
Название: Особливості формування якості хліба з додаванням пластівців із пророщеного зерна пшениці
Авторы: Білаш, Б. Г.
Тарасова, В. О.
Научный руководитель: Олійник, С. Г.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Білаш Б. Г., Тарасова В. О. Особливості формування якості хліба з додаванням пластівців із пророщеного зерна пшениці. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. С. Г. Олійник. Харків: ДБТУ, 2024. С. 110
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61898
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_111-111.pdf107.38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.