Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61898
Title: Особливості формування якості хліба з додаванням пластівців із пророщеного зерна пшениці
Authors: Білаш, Б. Г.
Тарасова, В. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Олійник, С. Г.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Білаш Б. Г., Тарасова В. О. Особливості формування якості хліба з додаванням пластівців із пророщеного зерна пшениці. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. С. Г. Олійник. Харків: ДБТУ, 2024. С. 110
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61898
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_111-111.pdf107.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.