Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61898
Title: | Особливості формування якості хліба з додаванням пластівців із пророщеного зерна пшениці |
Authors: | Білаш, Б. Г. Тарасова, В. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Олійник, С. Г. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Білаш Б. Г., Тарасова В. О. Особливості формування якості хліба з додаванням пластівців із пророщеного зерна пшениці. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. С. Г. Олійник. Харків: ДБТУ, 2024. С. 110 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61898 |
Appears in Collections: | Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_111-111.pdf | 107.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.