Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61894
Название: Сучасний стан виробництва заморожених напівфабрикатів із борошна
Авторы: Шевченко, А. М.
Научный руководитель: Пивоваров, Є. П.
Андрєєва, С. С.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Шевченко А. М. Сучасний стан виробництва заморожених напівфабрикатів із борошна. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер.: Є. П. Пивоваров, С. С. Андрєєва. Харків: ДБТУ, 2024. С. 106
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61894
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_107-107.pdf122.15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.