Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61894
Title: Сучасний стан виробництва заморожених напівфабрикатів із борошна
Authors: Шевченко, А. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Пивоваров, Є. П.
Андрєєва, С. С.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Шевченко А. М. Сучасний стан виробництва заморожених напівфабрикатів із борошна. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер.: Є. П. Пивоваров, С. С. Андрєєва. Харків: ДБТУ, 2024. С. 106
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61894
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_107-107.pdf122.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.