Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61859
Название: Перспективи використання буряку й альтернативних білків у технології традиційних м՚ясних виробів
Авторы: Філон, А. М.
Научный руководитель: Головко, Т. М.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Філон А. М. Перспективи використання буряку й альтернативних білків у технології традиційних м՚ясних виробів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. Т. М. Головко. Харків: ДБТУ, 2024. С. 98
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61859
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_99-99.pdf107.21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.