Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61859
Title: Перспективи використання буряку й альтернативних білків у технології традиційних м՚ясних виробів
Authors: Філон, А. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Головко, Т. М.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Філон А. М. Перспективи використання буряку й альтернативних білків у технології традиційних м՚ясних виробів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. Т. М. Головко. Харків: ДБТУ, 2024. С. 98
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61859
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_99-99.pdf107.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.