Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61853
Назва: Актуальність використання поверхнево-активних речовин у рецептурному складі бісквітного напівфабрикату
Автори: Таус, А. Г.
Науковий керівник : Омельченко, С. Б.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Таус А. Г. Актуальність використання поверхнево-активних речовин у рецептурному складі бісквітного напівфабрикату. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. С. Б. Омельченко. Харків: ДБТУ, 2024. С. 92
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61853
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_93-93.pdf111.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.