Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61853
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОмельченко, С. Б.-
dc.contributor.authorТаус, А. Г.-
dc.date.accessioned2025-01-24T10:41:10Z-
dc.date.available2025-01-24T10:41:10Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТаус А. Г. Актуальність використання поверхнево-активних речовин у рецептурному складі бісквітного напівфабрикату. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. С. Б. Омельченко. Харків: ДБТУ, 2024. С. 92uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61853-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleАктуальність використання поверхнево-активних речовин у рецептурному складі бісквітного напівфабрикатуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_93-93.pdf111.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.