Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61831
Назва: Використання порошку керобу для підвищення харчової цінності хлібних паличок
Автори: Онищенко, Т. О.
Ковальова, К. О.
Науковий керівник : Болховітіна, О. І.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Онищенко Т. О., Ковальова К. О. Використання порошку керобу для підвищення харчової цінності хлібних паличок. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. О. І. Болховітіна. Харків: ДБТУ, 2024. С. 71
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61831
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_72-72.pdf107.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.