Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61831
Назва: | Використання порошку керобу для підвищення харчової цінності хлібних паличок |
Автори: | Онищенко, Т. О. Ковальова, К. О. |
Науковий керівник : | Болховітіна, О. І. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Онищенко Т. О., Ковальова К. О. Використання порошку керобу для підвищення харчової цінності хлібних паличок. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. О. І. Болховітіна. Харків: ДБТУ, 2024. С. 71 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61831 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_72-72.pdf | 107.21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.