Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61831
Название: Використання порошку керобу для підвищення харчової цінності хлібних паличок
Авторы: Онищенко, Т. О.
Ковальова, К. О.
Научный руководитель: Болховітіна, О. І.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Онищенко Т. О., Ковальова К. О. Використання порошку керобу для підвищення харчової цінності хлібних паличок. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. О. І. Болховітіна. Харків: ДБТУ, 2024. С. 71
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61831
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_72-72.pdf107.21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.