Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61498
Название: Системно-динамічне моделювання тепло-масообмінних процесів харчових виробництв
Авторы: Скороходов, Д. С.
Долгінцев, О. М.
Научный руководитель: Маяк, О. А.
Костенко, С. М.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Скороходов Д. С., Долгінцев О. М. Системно-динамічне моделювання тепло-масообмінних процесів харчових виробництв. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Маяк О. А., Костенко С. М. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 264.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61498
ISBN: 978-966-405-473-4
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_264.pdf98.01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.