Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61498
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМаяк, О. А.-
dc.contributor.advisorКостенко, С. М.-
dc.contributor.authorСкороходов, Д. С.-
dc.contributor.authorДолгінцев, О. М.-
dc.date.accessioned2025-01-20T09:02:54Z-
dc.date.available2025-01-20T09:02:54Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСкороходов Д. С., Долгінцев О. М. Системно-динамічне моделювання тепло-масообмінних процесів харчових виробництв. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Маяк О. А., Костенко С. М. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 264.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-473-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61498-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСистемно-динамічне моделювання тепло-масообмінних процесів харчових виробництвuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_264.pdf98.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.