Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60800
Назва: Розроблення рецептурного складу пасти закусочної на основі м’яких сирів
Автори: Гарбуз, Д. С.
Науковий керівник : Омельченко, С. Б.
Лісніченко, О. О.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Гарбуз Д. С. Розроблення рецептурного складу пасти закусочної на основі м’яких сирів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. С. Б. Омельченко, О. О. Лісніченко. Харків: ДБТУ, 2024. С. 19
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60800
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_20-20.pdf110.95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.